Facebook Hirdetések

Facebook Hirdetés kezelési díj: nettó 35.000 Ft/hó

Facebook hirdetés esetén a reklámüzenete képes, szöveges, videós, story hirdetések formájában is megjelenhet, a közel 6 millió Facebook felhasználónak. Építse fel vállalkozása közösségi jelenlétét! Használja ki a Facebook és az Instagram összes lehetőségét, alkossunk sikeres kampányokat közösen!

small-arrow-clipart-3

Több 30.000+ sikeres kampány

small-arrow-clipart-3

100% minőségi garancia*

small-arrow-clipart-3

Több 600+ elégedett ügyfél

small-arrow-clipart-3

Ingyenes weboldal vizsgálat

small-arrow-clipart-3

15+ év hirdetési tapasztalat

small-arrow-clipart-3

Facebook Marketing Partner

Facebook Hirdetes Csomag
 
 

Facebook Hirdetések

Facebook Hirdetés kezelési díj:
nettó 35.000 Ft./hó

Reklámüzenete képes, szöveges és videós hirdetések formájában is megjelenhet, a közel 6 millió Facebook felhasználónak. Építse fel vállalkozása közösségi jelenlétét! Használja ki a Facebook és az Instagram összes lehetőségét, alkossunk sikeres kampányokat közösen!

Több 1000+ sikeres kampány

15+ év hirdetési tapasztalat

Több 100+ elégedett ügyfél

Ingyenes weboldal vizsgálat

Facebook Marketing Partner

100% minőségi garancia*

google-premier-partner
google-analytics-certified
google-hirdetesek-youtube-certified
logók01 (2)
Facebook Hirdetes Csomag

További részletek:

A Facebook hirdetések segítségével lehetősége van megszólítani pontosan azt a célcsoportot, amelyből később a potenciális vevői lesznek. Ehhez mindössze egy weboldalra vagy ingyenesen létrehozható Facebook oldalra van szüksége, ahová terelheti az érdeklődőket. Azokért a látogatókért, akik ezeken a fizetett hirdetéseken keresztül az Ön oldalára kattintanak, fizetni kell a Facebook hirdetési rendszerének.

Az egyes hirdetők nem ugyanazt az összeget fizetik a látogatókért, van aki többet, van aki kevesebbet. Értelemszerűen aki kevesebbet fizet egy látogatóért, az hatékonyabban tudja elkölteni a rendelkezésére álló havi Facebook hirdetési keretet. Segítségünkkel a lehető legkisebb összegért megszerezheti a látogatókat, köszönhetően sokéves Facebook hirdetési gyakorlatunknak.

Több vevőt/érdeklődőt szerezhet magának: Hirdetésével olyan internetezőknek jelenhet meg hirdetése, akik pontosan az Ön által meghatározott célcsoportba esnek. A weboldalán vagy Facebook oldalán keresztül pedig kapcsolatba léphetnek Önnel!

Ha nem érkezik látogató, akkor nincs költség sem: Nem számít, hogy havi 30.000 Ft. vagy 100.000 Ft. hirdetési költség áll rendelkezésére. Kezdje el azonnal, nincs kockázat, hiszen csak a valós látogatókért fizet!

A megfelelő helyen és időben: Vevői most is jelen vannak a Facebook rendszerében, és érdeklődőek az Ön termékével vagy szolgáltatásával kapcsolatban. Vajon megtalálják? Vagy inkább az egyik versenytársának a hirdetését választják?

A Facebook hirdetési árak kétféle díjból tevődnek össze. Az egyik a hirdetési költség, melyet közvetlenül a Facebook hirdetési rendszerének kell megfizetni, a másik a havi hirdetés kezelési díj, mely a mi díjunk.

Facebook hirdetési költség: 
A Facebook hirdetési rendszerében, minden egyes látogató vagy érdeklődő, esetleg hirdetésmegjelenítés után fizetni kell különböző mértékű kattintási vagy megjelenítési árakat. Ezekből a kattintási árakból tevődik össze a havi hirdetési költség. Ön határozza meg, hogy mennyit szeretne havonta elkölteni a hirdetési rendszerben, a mi feladatunk -többek között- ennek minőségi keretek között történő felhasználása.

Hirdetés kezelési díj: 
A Facebook hirdetés kezelési díjunk havonta 35.000 Ft.+Áfa. Ezért cserébe vállaljuk, hogy Minősített Facebook Hirdetőnek megfelelően, minőségi hirdetéseket és kampányokat készítünk. Körültekintően kiválasztjuk a hirdetett célzásokat és kampánycélokat. Beállítjuk a kampánystratégiát, licitálási stratégiát, a sikerességhez szükséges méréseket. Hetente írásos jelentést küldünk az eredményekről.

Grafikai Képszerkesztés Online Hirdetésekhez, Posztokhoz

Operátori Óradíjunk: nettó 7.000 Ft

»»BŐVEBBEN««

Sokéves tapasztalatunk, hogy a KKV vállalkozásoknak nagy kihívás a kreatív anyagok (képek, videók) megfelelő megtervezése, majd előkészítése az online hirdetések számára. Sok esetben a social média felületekre (Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube, Twitter stb.) sem a megfelelő méretben és minőségben készülnek el a vizuális tartalmak.

Természetesen a képek elkészítésére fordított időkeret változó lehet. Fontos tényező a szolgáltatott képek nyersanyagának minősége, a megfelelő felületre készített képek-, illetve a változtatási körök száma.

Hatékonyan tudunk képeket, kisvideókat készíteni és szerkeszteni. Használjuk a legújabb trendi eszközöket, és tapasztalatunk van abban, hogy milyen méretű, elrendezésű, színvilágú, kreatív anyagokat érdemes készíteni.

Facebook Hirdetések | Gyakran ismételt kérdések | GYIK-FAQ

Facebook Hirdetések Gyakran ismételt kérdések GYIK-FAQ

Menü bezárása