Google Ads WebShop Hirdetés Csomag

Hirdetés kezelési díj: nettó 110.000 Ft /hó

ShoppingTeljesítménymaximalizáló (Performance Max – PMax) kampányai és a Szöveges, Képes, Videós, Remarketing hirdetései megjelenhetnek a Google keresőjében és legnépszerűbb híroldalakon, blogokon, online magazinokban és a YouTube-on. A Webshop csomagunk segítségével, kihasználhatja a Google teljes hirdetési képességét, és lehetőségét a maximális teljesítmény érdekében.

small-arrow-clipart-3

Ajándék 120.000 Ft-os kupon (Új fióknál)*

small-arrow-clipart-3

100% minőségi garancia**

small-arrow-clipart-3

Több 100+ elégedett ügyfél​

small-arrow-clipart-3

Ingyenes weboldal vizsgálat

small-arrow-clipart-3

15+ év Google hirdetési tapasztalat

small-arrow-clipart-3

Több 1000+ sikeres kampány

google premier partner
facebook hirdetés
shoprenter szakértő
unas partner
Google Webshop Hirdetes Csomag
 
 

Google Ads WebShop Hirdetés Csomag

Hirdetés kezelési díj:
nettó 110.000 Ft/hó

Shopping, Teljesítménymaximalizáló (Performance Max – PMax) kampányai és a Szöveges, Képes, Videós, Remarketing hirdetései megjelenhetnek a Google keresőjében és legnépszerűbb híroldalakon, blogokon, online magazinokban és a YouTube-on. A Webshop csomagunk segítségével, kihasználhatja a Google teljes hirdetési képességét, és lehetőségét a maximális teljesítmény érdekében.

Ajándék  120.000 Ft-os kupon*

Több 1000+ sikeres kampány

Több 100+ elégedett ügyfél

Ingyenes weboldal vizsgálat

15+ év hirdetési tapasztalat

100% minőségi garancia**

google premier partner
shoprenter szakértő
unas partner
facebook hirdetés
Google Webshop Hirdetes Csomag

További részletek:

WebShop-os csomagajánlatunkat kifejezetten webáruházak részére állítottuk össze. A Google Kereső, Képes illetve Remarketing (Képes és Dinamikus) hirdetések mellett, az összes, így a Shopping és a Performance Max kampányokat is kezeljük. Akkor célszerű együttesen alkalmazni a különböző kampánytípusokat, amikor a hirdetési típusok kiegészítik, és egyben megerősítik egymást, így nagyobb hatékonyságot biztosítva a webáruházaknak is.

A Google találati listája 2 részből tevődik össze. Az egyik részen csak hirdetések jelenhetnek meg, a másik részen az ingyenes találatok. A fizetett hirdetések mindig az ingyenes találatok fölött helyezkednek el, így jóval nagyobb hatékonysággal hoznak látogatót a weboldalra, mint az ingyenes találatok. Azokért a látogatókért, akik ezeken a fizetett hirdetéseken keresztül az Ön oldalára kattintanak, fizetni kell a Google hirdetési rendszerének.

A Google hirdetési rendszerének a neve Google Ads. Az egyes hirdetők nem ugyanazt az összeget fizetik a látogatókért, van aki többet, van aki kevesebbet. Értelemszerűen aki kevesebbet fizet egy látogatóért, az hatékonyabban tudja elkölteni a rendelkezésére álló havi hirdetési keretet. Segítségünkkel a lehető legkisebb összegért megszerezheti a látogatókat, köszönhetően Google Premier Partneri státuszunknak.

Több vevőt/érdeklődőt szerezhet magának: Hirdetésével olyan internetezőknek jelenhet meg hirdetése, akik épp az Ön termékeit vagy szolgáltatásait keresik. A weboldalán keresztül pedig kapcsolatba léphetnek Önnel!

Ha nem érkezik látogató, akkor nincs költség sem: Nem számít, hogy havi 50.000 Ft. vagy 200.000 Ft. hirdetési költség áll rendelkezésére. Kezdje el azonnal, nincs kockázat, hiszen csak a valós látogatókért fizet!

A megfelelő helyen és időben: Vevői most is keresik az Ön termékét vagy szolgáltatását a Google rendszerében, napi több 1000 keresést végrehajtva. Vajon megtalálják Önt? Vagy inkább az egyik versenytársának a hirdetését választják?

A Google Ads hirdetési árak kétféle díjból tevődnek össze. Az egyik a hirdetési költség, melyet közvetlenül a Google Ads hirdetési rendszerének kell megfizetni, a másik a havi hirdetés kezelési díj, mely a mi díjunk.

Google Ads hirdetési költség:
A Google hirdetési rendszerében, minden egyes látogató után fizetni kell különböző mértékű kattintási árakat. Ezekből a kattintási árakból tevődik össze a havi hirdetési költség. Ön határozza meg, hogy mennyit szeretne havonta elkölteni a hirdetési rendszerben, a mi feladatunk -többek között- ennek minőségi keretek között történő felhasználása.

Hirdetés kezelési díj:
A Google Webshop Csomag hirdetés kezelési díjunk havonta 110.000 Ft+Áfa. Ezért cserébe vállaljuk, hogy Google Premier Partneri státuszunknak megfelelően minőségi hirdetéseket és kampányokat készítünk. Körültekintően kiválasztjuk a hirdetett kulcsszavakat. Beállítjuk a kampánystratégiát, licitálási stratégiát, a sikerességhez szükséges méréseket. Rendszeres írásos jelentést küldünk az eredményekről.

* A 120.000 Ft os kedvezményes kupon, csak új Google Ads fiók esetén érvényes, illetve amennyiben a fiók és a felhasználó megfelel a Google Új felhasználókra vonatkozó irányelvének.

** Amennyiben az első 3 hónap eredményeivel elégedetlen a 4. hónap kezelési díját elengedjük.