Tájékoztató leírásaink

Online marketing anyagok kezdőknek és haladóknak

Ismertető anyagaink segítségével, szeretnénk néhány gyakran előforduló kérdésre választ adni Önnek.

[KEZDŐKNEK-EGYSZERŰEN] Napjainkban már elengedhetetlenül fontos elemévé vált az online jelenlét a cégek életében, nem számítva, hogy egy éppen folyamatban lévő saját vállalkozása elindítása, vagy már régóta üzemelő cégről van szó. A KKV szektor vezetőinek szüksége van a digitális marketing eszközeire, hogy követni tudják a marketing és egyéb beruházásaik megtérülését és építeni a saját márkájuk, cégük arculatát is. A vállalkozás sikere, vagy jövőbeni léte múlhat ezen a fontos lépéseken.

KEZDŐKNEK

[A KÖTELEZŐ OLVASMÁNY] A hirdetések kezelésével eltöltött évek alatt, az ügyfeleink részéről rengeteg kérdéssel és téves elképzeléssel találkoztunk a Google Adwords (mostmár Google Ads) rendszerével kapcsolatban. Szeretnénk összefoglalni és feltárni azokat a tipikus tévhiteket, amelyekkel a legtöbbször találkoztunk, így segítve a ügyfél-ügynökség kapcsolatot is egyben.

KEZDŐKNEK

[MÉRJ, VIZSGÁLJ, ELEMEZZ, ÉS WEBSHOPOD FÉNYRE DERÜL] A mérhető marketing sokkal fontosabb, mint valaha volt, és egyre komolyabb szerepet kap a mikrovállalkozásoktól a nagyvállalatokig mindenhol és minden területen. A marketingpénzek teljesítményhez való kapcsolása hazánkban mostanában kezdi szélesebb területen szárnyait bontogatni. A konverzióoptimalizálás új fogalomnak számít, és egy olyan modern szemléletet, metodikát takar, melybe a következő útmutatón keresztül igyekszünk Önnek közérthető segítséget nyújtani.

KÖZÉPSZINT

[LANDOLÓ OLDALAKRÓL] A megfelelő landoló céloldalak elkészítése, minden felhasználó számára elsődleges feladat, különösen ha a konverzió optimalizálás a célunk. Napjainkban, már nem lehet csak egy terméket egyszerűen feltölteni egy weboldalra, egy “Megveszem” gombbal kiegészítve és várni azt, hogy a megrendelések maguktól “berepüljenek a kosarunkba”. Most megvizsgáljuk a konkrét alapelemeket, az eszközöket amivel elkészítheted az oldalakat, és egy 12 pontos ellenőrző listát is adunk Önnek.

HALADÓ

[GOOGLE KÉPES HIRDETÉSEK LEÍRÁS] Ebben a ismertetőben a Google Display Hálózatra feltölthető képes hirdetések méretére vonatkozó követelményeket ismertetjük. A képes hirdetések a Google Display Hálózathoz tartozó 2 millió webhelyen és alkalmazásban ragadják meg az emberek figyelmét. Az AdWords szolgáltatás többféle módszert kínál a képes hirdetések létrehozására. Feltölthetőek egyéni fix méretű képes hirdetések, illetve használhatunk adaptív hirdetéseket is.

KÖZÉPSZINT

[GOOGLE SZÁMAL LETÖLTÉS] Sok ügyfelünk számára nem egyértelmű hol és milyen időközönként lehet letölteni a Google Ads által kiállított hivatalos számlákat a hirdetési költségekről. Az ismertetőben a Google Ads hirdetési fiók egyenlegének ellenőrzési módszerét is feltüntettük. 

KEZDŐKNEK

Most ingyenes weboldal hatékonysági vizsgálat!

Rólunk mondták

Váczi Orsolya
Váczi Orsolya
doktormarket.hu | Ügyvezető
Tovább olvasom
"Gyors, szakszerű kommunikáció, online piaccal kapcsolatos széleskörű szakértelem és tanácsok, amik jellemzik a Céget! Nincs „misztifikálás”, ami nekem nagy segítség, hiszen nem vagyok szakértő az Ads hirdetések terén, adatelemzésben. Így nekem nagyon megnyugtató, hogy a  kérdésemre olyan válaszokat kaptam, amit értelmezni is tudtam."
H.né Gulyás Georgina
H.né Gulyás Georgina
asvanyok.com | Tulajdonos
Tovább olvasom
„A Hirdetéspartner segítsége és szakmai tudása nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy webáruházam jobb és sikeresebb legyen. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hisz áldozatos munkájuk hatása már az első perctől fogva pozitív hatással volt a vállalkozásomra”
Perger Péter
Perger Péter
netpincer.hu | Ügyvezető
Tovább olvasom
"Az indulástól kezdve együtt dolgozunk a HirdetésPartner (Klikkmánia) csapatával, akik komoly részt vállaltak a sikeres hazai és külföldi terjeszkedésünkben. A nap 24 órájában számíthatunk innovatív és támogató segítségükre legyen szó online marketing tanácsadásról vagy Google Ads kampánykezelésről."
Horváth Krisztián
cegespolo.eu | Ügyvezető
Tovább olvasom
"Ügyfélbarát rugalmas hozzáállás jellemzi a HirdetésPartner csapatot. Minden kérésünkre gyorsan, rugalmasan reagálnak. A kampányok hatékonyan teszik a dolgukat. Folyamatosan megbízható, stabil a szolgáltatás minősége! Profi ügynökség!"
Nyíri Sándorné
nyir-co-klima.hu | Tulajdonos
Tovább olvasom
"Az előző AdWords partnerünkkel nem voltunk megelégedve, nagyon örülünk, hogy megtaláltuk a HirdetésPartner- t, és váltottunk. A hozzáállásuk, segítőkészségük, kreatívitásuk maximális. Nagyon jó ötleteik vannak, gyorsan és maximális szaktudással megvalósítják amit kérünk. Mindenkinek tudom ajánlani."
Kuti István
Kuti István
szekhely.com | Ügyvezető
Tovább olvasom
"A HirdetésPartner csapatban az tetszik a legjobban, hogy csak a legelején kellett foglalkoznom az egésszel, amikor le kellett írnom a feladatot. Azóta az összes tevékenység, amit csinálok az az, hogy megállapítom, hogy a forgalmam szépen növekszik, kifizetem a havi számlát. (Kevés számla van, amit ilyen jóleső érzéssel fizetek ki.) Nem hittem, hogy ilyen tartós lesz a kapcsolatunk.
Egressi Attila
Egressi Attila
hillvital.hu | Kereskedelmi vezető
Tovább olvasom
"A Hirdetés Partner (Klikkmánia Kft.) az elmúlt 8 hónapban gyökeres változást hozott a HillVital számára. Elmondhatom, hogy Magyarország egyik legjobb csapatával dolgozhatunk együtt, amely szaktudásával, rugalmas hozzáállásával hamar bebizonyította, hogy jó döntést hoztunk, mikor őket választottuk!"
Kellner Tamás
haztartasikisgepek.hu | Tulajdonos
Tovább olvasom
"Kiscégként kértem a segítségüket minimális költségkerettel, meglepődtem mert szóba álltak velem. Nemcsak szóba álltak, hanem hasznos tanácsokkal láttak el a hirdetésekkel kapcsolatban. A szakszerű segítségük eredménye: az organikus Google találatok 18%-al emelkedett 60 nap alatt, Facebook kedvelőink száma hatszorosára emelkedett 1 hónap alatt… A számok nem hazudnak. Minden más csak duma!"
Császár Nelli
Császár Nelli
fittifetti.hu | Webshop vezető
Tovább olvasom
"Már a kezdeti kapcsolatfelvétel során szimpatikus volt számomra a széleskörű információ megosztás. Együttműködésünket folyamatosan támogatja a speciális szakmai tanácsadás, a kreatív anyagokra vonatkozó javaslattétel, őszinte véleményezés. A leginkább fontosnak tartom, hogy nem a profit, hanem az ügyfél elégedettség a motivációjuk!"
Toronyi Márk
Toronyi Márk
mobilgumis-budapest.hu
Tovább olvasom
"Csapatukkal való együttműködés a várakozásokon felüli. Mindig szívélyes és segítőkész iroda, a legapróbb részletekkel való foglalkozás erejéig. A megbeszéltek határidőre való elvégzése is kifogástalan. Egyéni igényekhez fűződő javaslatokkal láttak el mindig. Bízom a további sikeres együttműködésben. "
Kelemen Zoltánné
Kelemen Zoltánné
lovas-bolt.hu | Cégvezető
Tovább olvasom
"Mindenhez nem érthetünk, így több céget felkerestünk, hogyan tehetnénk sikeresebbé webáruházunkat. Mind árban, mind segítőkészségben kimagasló szolgáltatást kaptunk. Bátran ajánljuk mindenkinek, legyen akár kezdő vagy haladó online kereskedő."
Előző
Következő

Válasszon minket, mert:

Google-hirdetesek-Megbizhatosag

MEGBÍZHATÓSÁG

Hivatalos Google Partnerek vagyunk. Így a minőség garantált!

Google-hirdetesek-Atlathatosag

ÁTLÁTHATÓSÁG

Állandó heti riportokat küldünk a hirdetések teljesítményéről

Google-hirdetesek-Rugalmassag

RUGALMASSÁG

Csak azért a szolgáltatásért fizet amit valóban használ is

google-hirdetesek-miert-valasszon-minket
Google-hirdetesek-Tapasztalat

TAPASZTALAT

12 év hirdetési és 15 év értékesítési tapasztalattal dolgozunk

Google-hirdetesek-Teljesitmeny

TELJESÍTMÉNY

Mi konverziókban és eredményességben gondolkozunk

Google-hirdetesek-Garancia

GARANCIA

100% Minőségi garanciánk magáért beszél*

Menü bezárása