Instagram Hirdetések

Hirdetés kezelési díj: nettó 35.000 Ft./hó

Képes és videós hirdetései segítségével a legfiatalabbközel 3 milliós Instagram közösséget érheti el villámgyorsan. #onlinemarketing #instagram #hirdetes #facebook Az Instagram hirdetéseket a Facebook hirdetési rendszerén keresztül lehetséges indítani.

small-arrow-clipart-3

Több 1000+ sikeres kampány​

small-arrow-clipart-3

100% minőségi garancia*

small-arrow-clipart-3

Több 100+ elégedett ügyfél​

small-arrow-clipart-3

Ingyenes weboldal vizsgálat

small-arrow-clipart-3

15+ év hirdetési tapasztalat

small-arrow-clipart-3

Alap Grafikusi Tanácsadás

google premier partner
facebook hirdetés
shoprenter szakértő
unas partner
Instagram Hirdetes Csomag
 
 

Instagram Hirdetések

Hirdetés kezelési díj:
nettó 35.000 Ft./hó

Képes és videós hirdetései segítségével a legfiatalabbközel 2 milliós Instagram közösséget érheti el villámgyorsan. #onlinemarketing #instagram #hirdetes #facebook Az Instagram hirdetéseket a Facebook hirdetési rendszerén keresztül lehetséges indítani.

Több 1000+ sikeres kampány

15+ év hirdetési tapasztalat

Több 100+ elégedett ügyfél

Ingyenes weboldal vizsgálat

Alap Grafikusi Tanácsadás

100% minőségi garancia*

google-premier-partner
google-analytics-certified
google-hirdetesek-youtube-certified
facebook-marketing-partner
Instagram Hirdetes Csomag

További részletek:

Az Instagram hirdetések segítségével lehetősége van megszólítani a legfiatalabb közel 3 milliós közönséget. Ehhez mindössze egy Instagram oldalra, vagy weboldalra és egy ingyenesen létrehozható Facebook oldalra van szüksége, ahová terelheti az érdeklődőket. Azokért a látogatókért, akik ezeken a fizetett hirdetéseken keresztül az Ön oldalára kattintanak, fizetni kell a Facebook hirdetési rendszerének. Az Instagram alkalmazás a Facebook tulajdona, így hirdetni is a Facebook hirdetési rendszerén keresztül lehetséges.

Az egyes hirdetők nem ugyanazt az összeget fizetik a látogatókért, van aki többet, van aki kevesebbet. Értelemszerűen aki kevesebbet fizet egy látogatóért, az hatékonyabban tudja elkölteni a rendelkezésére álló havi Facebook hirdetési keretet. Segítségünkkel a lehető legkisebb összegért megszerezheti a látogatókat, köszönhetően sokéves Instagram hirdetési gyakorlatunknak.

AZ INSTAGRAM ÉS MESSENGER  HIRDETÉSEKET A FACEBOOK CSOMAGBAN EGYBEN KEZELJÜK, ÍGY CSAK 1 CSOMAGOT (FACEBOOK) KELL MERENDELNIE.

Több vevőt/érdeklődőt szerezhet magának: Hirdetésével olyan internetezőknek jelenhet meg hirdetése, akik pontosan az Ön által meghatározott célcsoportba esnek. Az Instagram oldalán, weboldalán vagy Facebook oldalán keresztül pedig kapcsolatba léphetnek Önnel!

Ha nem érkezik látogató, akkor nincs költség sem: Nem számít, hogy havi 30.000 Ft. vagy 100.000 Ft. hirdetési költség áll rendelkezésére. Kezdje el azonnal, nincs kockázat, hiszen csak a valós látogatókért fizet!

A megfelelő helyen és időben: Vevői most is jelen vannak a Instagram rendszerében, és érdeklődőek az Ön termékével vagy szolgáltatásával kapcsolatban. Vajon megtalálják? Vagy inkább az egyik versenytársának a hirdetését választják?

Az Instagram hirdetési árak kétféle díjból tevődnek össze. Az egyik a hirdetési költség, melyet közvetlenül a Facebook hirdetési rendszerének kell megfizetni, a másik a havi hirdetés kezelési díj, mely a mi díjunk.

Facebook-Instagram hirdetési költség: 
A Facebook hirdetési rendszerében, minden egyes látogató vagy érdeklődő, esetleg hirdetésmegjelenítés után fizetni kell különböző mértékű kattintási vagy megjelenítési árakat. Ezekből a kattintási árakból tevődik össze a havi hirdetési költség. Ön határozza meg, hogy mennyit szeretne havonta elkölteni a hirdetési rendszerben, a mi feladatunk -többek között- ennek minőségi keretek között történő felhasználása.

Hirdetés kezelési díj: 
Az Instagram hirdetés kezelési díjunk havonta 35.000 Ft.+Áfa. Ezért cserébe vállaljuk, hogy Minősített Facebook Hirdetőnek megfelelően, minőségi hirdetéseket és kampányokat készítünk. Körültekintően kiválasztjuk a hirdetett célzásokat és kampánycélokat. Beállítjuk a kampánystratégiát, licitálási stratégiát, a sikerességhez szükséges méréseket. Hetente írásos jelentést küldünk az eredményekről.

Instagram Hirdetések | Gyakran ismételt kérdések | GYIK-FAQ

Facebook Hirdetések Gyakran ismételt kérdések GYIK-FAQ

Menü bezárása