HirdetésPartner, a KKV-k Online hirdetéspartnere! Profi hirdetések, megfizethető árakon!

A HirdetésPartnert üzemeltető szakemberek több mint 15 éve foglalkoznak, komplex keresőmarketing kampányok tervezésével és menedzsmentjével. Cégcsoportunk több mint 20 fővel tevékenykedik Budapesten. (A HirdetésPartner márkanév tulajdonosa a Klikkmánia Kft.)

Cégünk, kifejezetten kisméretű cégekre (Mikro KKV és KKV Szektor) létrehozott hirdetési szolgáltatása a HirdetésPartner brand (hirdetespartner.hu), amelyet több mint 8 évvel ezelőtt indítottunk el. A lényege, hogy rendkívül jó ár-érték arányon biztosítunk minőségi Google Ads és Facebook Ads, TikTok hirdetéskezelést, a szerényebb büdzsével rendelkező cégeknek, de profi szakmai háttérrel. Keresőoptimalizálásban és közösségi média kezelésben is állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Miben tudunk még segíteni?

Webfejlesztés | EDM kampányokkal (hírlevelezés) | Influencer marketinggel | Pinterest hirdetések | Bing hirdetések | Waze hirdetések | TikTok hirdetések | Térképes hirdetések.
Amennyiben kérdése lenne, keressen bizalommal minket!

Profi hirdetések, megfizethető árakon! | HirdetésPartner, a KKV-k Online hirdetéspartnere!

iroda@hirdetespartner.hu | Klikkmánia Kft.

Várjuk szíves megkeresését!

google premier partner

2007 óta Magyarország első keresőmarketing ügynökségeként, Google Kiemelt (Premier) Partner tanúsítvánnyal működünk. Ügynökségünk 2023-ben is, a megbízható hazai Google Partnerek Top 3%-ba tartozik (Klikkmánia Kft.). Google Keresési, Vizuális, Videós, Remarketing és Shopping hirdetések. Klikkmánia Kft Google tanúsítványai: ITT

google ads hirdetéskezelés

Több mint 15+ év szakmai, és 15 éves kereskedelmi, E-commerce tapasztalattal és gyakorlattal segítünk ügyfeleinknek Google Hirdetési kampányokat építeni. Több piaci szegmensben is gyakorlottak vagyunk, a szolgáltató szektortól kezdve, a komplex webáruházaknak épített dinamikus és Shopping kampányokig.

facebook hirdetés

Facebook hirdetési gyakorlatunkat a Facebook hivatalos tanúsítványaival, és sokéves sikeres kampányok futtatásával, és az egyes piacokra szabott bevált módszerekkel erősítjük. Ismerjük a Facebook összes rendszerét, Közösségi médiás oldalakat kezelünk és profi bejegyzéseket készítünk. Hirdetéspartner Vezető Meta/Facebook tanúsítványa: ITT

Már több mint 6 éve a Shoprenter bérelhető webáruház rendszer, Marketing Szakértői oldalán is megjelenünk, több esetben közvetlenül is ajánlanak minket. 2020-ban kiállítóként részt vettünk Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciáján, ahol a Shoprenter volt a főtámogató.

Már több mint 5 éve, az UNAS bérelhető webáruház rendszer, Külső Szakértők / Ügynökségek oldalán is megjelenünk, mint ajánlott és minősített Google és Facebook hirdetéskivitelező cég. Együttműködésünk biztos jele, hogy speciális Google WebShop csomagot kínálunk az UNAS ügyfelei részére.

tiktok hirdetés reklám marketing

2021-ben a HirdetésPartner Kft. TikTok partner ügynökség státuszt nyert el. Ezzel a lehetőséggel ki tudjuk elégíteni a KKV-k olyan igényeit is, amelyeket eddig csak a legnagyobb ügynökségek tudtak biztosítani prémium ügyfeleknek. Reális áron biztosítunk hozzáférést a legújabb hirdetési csatornához.

3

Kollégáink videós Google Ads vizsgákkal is rendelkeznek, továbbá Magyarország egyik MCN-ével (többcsatornás hálózat, YouTube-alkotók számára) rendelkező vállalkozás vagyunk, így biztosított, hogy minőségi és profi videós hirdetéseket tudunk készíteni. Minőségi videós együttműködéseink vannak, trendi videókat készítő vállalkozásokkal.

8

Kollégáink évek óta rendelkeznek Google Analytics vizsgákkal, napi szinten használják ezt az elemző megoldást is. Folyamatosan képezzük magunkat a Google újdonságaiból, tartjuk a lépést a megjelenő új fejlesztésekkel. Élenjárunk a Google Analytics GA4 bevezetésében is, folyamatosan frissítjük ügyfeleink fiókjait.

hirdetéspartner károli gáspár egyetem

A HirdetésPartner divízió vezetője immáron 4. éve, Egyetemi óraadó tanárként oktatja a „Webanalitika alkalmazása a kampányban / kereső optimalizálás”, az „Online kommunikációs kampányok menedzselése 1. (Google)” és az „Online kommunikációs kampányok menedzselése 2. (Facebook)” tantárgyakat, mesterszakos hallgatóknak, a Károli Gáspár Református Egyetemen.

4

Ügynökségünk alapító tagja a Direkt Marketing Szövetség Keresőmarketing Tagozatának. Ezen szakmai szövetség tagjainak célja, hogy mind a szakembereknek, mind az ügyféloldal számára egy valóban átlátható, edukált és etikailag megfelelő online marketing piaci környezetet alakítson ki.

5

Ne veszítsen el vevőket feleslegesen! Az Optimonk stratégiai partnereként komplex megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Legyen Öné, az az exit intent popup eszköztár, mellyel több hírlevél feliratkozót gyűjthet, csökkentheti a kosárelhagyási rátát – s így növelheti a bevételeit. Speciális, kiemelkedően sikeres útmutató anyagot készítettünk ebben a témában, amely csak ügyfeleink számára elérhető.

10

Több kollégánk is folyamatosan képzi, és a Semrush Academy programban bizonyítja keresőoptimalizálási szaktudását. Az alap tanfolyam letételét a kampánykezelő kollégáktól is elvárjuk, így szinte minden kollégánk komplex tudás birtokában kezelnek hirdetési kampányokat.