HirdetésPartner, hirdetés partnere!

A Klikkmánia Kft.(HirdetésPartnertöbb mint 12 éve foglalkozik, komplex keresőmarketing kampányok tervezésével és menedzsmentjével, jelenleg 23 fővel tevékenykedünk Budapesten.

Cégünk, kifejezetten kisméretű cégekre létrehozott hirdetési szolgáltatása a HirdetésPartner (www.hirdetespartner.hu), amelyet közel 3 évvel ezelőtt indítottunk el. A lényege, hogy rendkívül jó ár-érték arányon biztosítunk minőségi Google Ads és Facebook hirdetéskezelést, a szerényebb büdzsével rendelkező cégeknek, de profi szakmai háttérrel.

Profi hirdetések, megfizethető árakon!

iroda@hirdetespartner.hu

Várjuk megkeresését!

Google Premier Partner ügynökségként működünk. Munkatársaink kiváló teljesítményről és mélyreható ismeretekről tettek tanúbizonyságot az alábbi területeken: Keresési, Vizuális, Videós és Shopping hirdetések. 

4

Több mint 12 év szakmai tapasztalattal, és 15 éves kereskedelmi, E-commerce gyakorlattal segítünk ügyfeleinknek Google Hirdetési kampányokat építeni. Több piaci szegmensben is gyakorlottak vagyunk, a szolgáltató szektortól kezdve a komplex webáruházaknak épített dinamikus kampányokig.

5

Facebook hirdetési gyakorlatunkat a Facebook hivatalos tanúsítványaival, és sokéves sikeres kampányok futtatásával, és az egyes piacokra szabott bevált módszerekkel erősítjük. Ismerjük a Facebook összes rendszerét, Social médiás oldalakat kezelünk és profi bejegyzéseket készítünk.

Már több mint két éve a Shoprenter bérelhető webáruház rendszer, Marketing Szakértői oldalán is megjelenünk, több esetben közvetlenül is ajánlanak minket. 2020-ban kiállítóként részt vettünk Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciáján, ahol a Shoprenter volt a főtámogató.

Az UNAS bérelhető webáruház rendszer, Külső Szakértők / Ügynökségek oldalán is megjelenünk, mint ajánlott és minősített Google és Facebook hirdetéskivitelező cég. Együttműködésünk biztos jele, hogy speciális Google WebShop csomagot kínálunk az UNAS ügyfelei részére.

km dimsz (1)

Kollégáink videós Google Ads vizsgákkal rendelkeznek, továbbá Magyarország egyik MCN-ével (többcsatornás hálózat, YouTube-alkotók számára) rendelkező vállakozás vagyunk, így biztosított, hogy minőségi és profi videós hirdetéseket tudunk készíteni.

google-analytics-logo

Kollégáink évek óta rendelkeznek Google Analytics vizsgákkal, az elemzésekhez napi szinten használják ezt az elemző megoldást is. Egyetemi óraadó tanárként oktatjuk a “Webanalitika alkalmazása a kampányban/kereső optimalizálás” tantárgyat.

km dimsz

Ügynökségünk alapító tagja a Direkt Marketing Szövetség Keresőmarketing Tagozatának. Ezen szakmai szövetség tagjainak célja, hogy mind a szakembereknek, mind az ügyféloldal számára egy átlátható, edukált és etikailag megfelelő online marketing piaci környezetet alakítson ki.

6

Ne veszítsen el vevőket feleslegesen! Az Optimonk stratégiai partnereként komplex megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Legyen Öné, az az exit intent popup eszköztár, mellyel több hírlevél feliratkozót gyűjthet, csökkentheti a kosárelhagyási rátát – s így növelheti a bevételeit.

Rólunk mondták

Váczi Orsolya
Váczi Orsolya
doktormarket.hu | Ügyvezető
Tovább olvasom
"Gyors, szakszerű kommunikáció, online piaccal kapcsolatos széleskörű szakértelem és tanácsok, amik jellemzik a Céget! Nincs „misztifikálás”, ami nekem nagy segítség, hiszen nem vagyok szakértő az Ads hirdetések terén, adatelemzésben. Így nekem nagyon megnyugtató, hogy a  kérdésemre olyan válaszokat kaptam, amit értelmezni is tudtam."
H.né Gulyás Georgina
H.né Gulyás Georgina
asvanyok.com | Tulajdonos
Tovább olvasom
„A Hirdetéspartner segítsége és szakmai tudása nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy webáruházam jobb és sikeresebb legyen. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hisz áldozatos munkájuk hatása már az első perctől fogva pozitív hatással volt a vállalkozásomra”
Perger Péter
Perger Péter
netpincer.hu | Ügyvezető
Tovább olvasom
"Az indulástól kezdve együtt dolgozunk a HirdetésPartner (Klikkmánia) csapatával, akik komoly részt vállaltak a sikeres hazai és külföldi terjeszkedésünkben. A nap 24 órájában számíthatunk innovatív és támogató segítségükre legyen szó online marketing tanácsadásról vagy Google Ads kampánykezelésről."
Horváth Krisztián
cegespolo.eu | Ügyvezető
Tovább olvasom
"Ügyfélbarát rugalmas hozzáállás jellemzi a HirdetésPartner csapatot. Minden kérésünkre gyorsan, rugalmasan reagálnak. A kampányok hatékonyan teszik a dolgukat. Folyamatosan megbízható, stabil a szolgáltatás minősége! Profi ügynökség!"
Nyíri Sándorné
nyir-co-klima.hu | Tulajdonos
Tovább olvasom
"Az előző AdWords partnerünkkel nem voltunk megelégedve, nagyon örülünk, hogy megtaláltuk a HirdetésPartner- t, és váltottunk. A hozzáállásuk, segítőkészségük, kreatívitásuk maximális. Nagyon jó ötleteik vannak, gyorsan és maximális szaktudással megvalósítják amit kérünk. Mindenkinek tudom ajánlani."
Kuti István
Kuti István
szekhely.com | Ügyvezető
Tovább olvasom
"A HirdetésPartner csapatban az tetszik a legjobban, hogy csak a legelején kellett foglalkoznom az egésszel, amikor le kellett írnom a feladatot. Azóta az összes tevékenység, amit csinálok az az, hogy megállapítom, hogy a forgalmam szépen növekszik, kifizetem a havi számlát. (Kevés számla van, amit ilyen jóleső érzéssel fizetek ki.) Nem hittem, hogy ilyen tartós lesz a kapcsolatunk.
Egressi Attila
Egressi Attila
hillvital.hu | Kereskedelmi vezető
Tovább olvasom
"A Hirdetés Partner (Klikkmánia Kft.) az elmúlt 8 hónapban gyökeres változást hozott a HillVital számára. Elmondhatom, hogy Magyarország egyik legjobb csapatával dolgozhatunk együtt, amely szaktudásával, rugalmas hozzáállásával hamar bebizonyította, hogy jó döntést hoztunk, mikor őket választottuk!"
Kellner Tamás
haztartasikisgepek.hu | Tulajdonos
Tovább olvasom
"Kiscégként kértem a segítségüket minimális költségkerettel, meglepődtem mert szóba álltak velem. Nemcsak szóba álltak, hanem hasznos tanácsokkal láttak el a hirdetésekkel kapcsolatban. A szakszerű segítségük eredménye: az organikus Google találatok 18%-al emelkedett 60 nap alatt, Facebook kedvelőink száma hatszorosára emelkedett 1 hónap alatt… A számok nem hazudnak. Minden más csak duma!"
Császár Nelli
Császár Nelli
fittifetti.hu | Webshop vezető
Tovább olvasom
"Már a kezdeti kapcsolatfelvétel során szimpatikus volt számomra a széleskörű információ megosztás. Együttműködésünket folyamatosan támogatja a speciális szakmai tanácsadás, a kreatív anyagokra vonatkozó javaslattétel, őszinte véleményezés. A leginkább fontosnak tartom, hogy nem a profit, hanem az ügyfél elégedettség a motivációjuk!"
Toronyi Márk
Toronyi Márk
mobilgumis-budapest.hu
Tovább olvasom
"Csapatukkal való együttműködés a várakozásokon felüli. Mindig szívélyes és segítőkész iroda, a legapróbb részletekkel való foglalkozás erejéig. A megbeszéltek határidőre való elvégzése is kifogástalan. Egyéni igényekhez fűződő javaslatokkal láttak el mindig. Bízom a további sikeres együttműködésben. "
Kelemen Zoltánné
Kelemen Zoltánné
lovas-bolt.hu | Cégvezető
Tovább olvasom
"Mindenhez nem érthetünk, így több céget felkerestünk, hogyan tehetnénk sikeresebbé webáruházunkat. Mind árban, mind segítőkészségben kimagasló szolgáltatást kaptunk. Bátran ajánljuk mindenkinek, legyen akár kezdő vagy haladó online kereskedő."
Előző
Következő

Válasszon minket, mert:

Google-hirdetesek-Megbizhatosag

MEGBÍZHATÓSÁG

Hivatalos Google Partnerek vagyunk. Így a minőség garantált!

Google-hirdetesek-Atlathatosag

ÁTLÁTHATÓSÁG

Állandó heti riportokat küldünk a hirdetések teljesítményéről

Google-hirdetesek-Rugalmassag

RUGALMASSÁG

Csak azért a szolgáltatásért fizet amit valóban használ is

google-hirdetesek-miert-valasszon-minket
Google-hirdetesek-Tapasztalat

TAPASZTALAT

12 év hirdetési és 15 év értékesítési tapasztalattal dolgozunk

Google-hirdetesek-Teljesitmeny

TELJESÍTMÉNY

Mi konverziókban és eredményességben gondolkozunk

Google-hirdetesek-Garancia

GARANCIA

100% Minőségi garanciánk magáért beszél*

Most weboldal hatékonysági vizsgálat!

Menü bezárása