SHOPRENTER WebShop Google Hirdetés Csomag

Hirdetés kezelési díj: nettó 50.000 Ft/hó helyett nettó 40.000 Ft/hó

Shoprenter bérelhető webáruház szolgáltatásai biztosítják hirdetései optimális hatékonyságát. Szöveges, Képes, Remarketing és Shopping hirdetései megjelenhetnek a Google keresőjében és legnépszerűbb híroldalakon, blogokon, online magazinokban, a YouTube-on, vagy a Facebook+Instagramfelületein. A remarketing hirdetések segítségével, újra megcélozhatja és hirdetéseket jeleníthet meg azoknak a látogatóknak, akik már jártak vállalkozásának oldalain. A Shoprenter WebShop rendszerének segítségével kianázhatja az automatikus hirdetési kampányokban rejlő bevételnövelő lehetőségeket, mind a Google, mind a Facebook*-on.

small-arrow-clipart-3

Ajándék 120.000 Ft.-os kupon**

small-arrow-clipart-3

100% minőségi garancia

small-arrow-clipart-3

Több 100+ elégedett ügyfél​

small-arrow-clipart-3

Shoprenter Hirdetési Kapcsolat

small-arrow-clipart-3

15+ év Google hirdetési tapasztalat

small-arrow-clipart-3

Több 1000+ sikeres kampány

google premier partner
shoprenter szakértő
facebook hirdetés
unas partner
shoprenter webshop hirdetés
 
 

SHOPRENTER WebShop Google Hirdetés Csomag

Hirdetés kezelési díj:
nettó 50.000 Ft/hó helyett nettó 40.000 Ft/hó

Az Shoprenter bérelhető webáruház szolgáltatásai biztosítják hirdetései optimális hatékonyságát. Szöveges, Képes, Remarketing és Shopping hirdetései megjelenhetnek a Google keresőjében és legnépszerűbb híroldalakon, blogokon, online magazinokban, a YouTube-on, vagy a Facebook+Instagramfelületein. A remarketing hirdetések segítségével, újra megcélozhatja és hirdetéseket jeleníthet meg azoknak a látogatóknak, akik már jártak vállalkozásának oldalain. Az Shoprenter WebShop rendszerének segítségével kianázhatja az automatikus hirdetési kampányokban rejlő bevételnövelő lehetőségeket, mind a Google, mind a Facebook*-on.

Ajándék 120.000 Ft.-os kupon**

Több 1000+ sikeres kampány

Több 100+ elégedett ügyfél

Shoprenter Hirdetési Kapcsolat

15+ év hirdetési tapasztalat

100% minőségi garancia

google premier partner
shoprenter szakértő
facebook hirdetés
unas partner
shoprenter webshop hirdetés

További részletek:

WebShop-os csomagajánlatunkat kifejezetten az Shoprenter webáruház rendszer ügyfelei részére állítottuk össze. A Google Kereső, Képes illetve Remarketing (Képes és Dinamikus) hirdetések mellett, a Google Ads összes eszköze használható, így a Google Shopping funkció is. Akkor célszerű együttesen alkalmazni a különböző kampánytípusokat, amikor a hirdetési típusok kiegészítik, és egyben megerősítik egymást, így nagyobb hatékonyságot biztosítva a webáruházaknak is.

A Google találati listája 2 részből tevődik össze. Az egyik részen csak hirdetések jelenhetnek meg, a másik részen az ingyenes találatok. A fizetett hirdetések mindig az ingyenes találatok fölött helyezkednek el, így jóval nagyobb hatékonyosággal hoznak látogatót az oldalára, mint az ingyenes találatok. Azokért a látogatókért, akik ezeken a fizetett hirdetéseken keresztül az Ön oldalára kattintanak, fizetni kell a Google hirdetési rendszerének.

A Google hirdetési rendszerének a neve Google Ads. Az egyes hirdetők nem ugyanazt az összeget fizetik a látogatókért, van aki többet, van aki kevesebbet. Értelemszerűen aki kevesebbet fizet egy látogatóért, az hatékonyabban tudja elkölteni a rendelkezésére álló havi hirdetési keretet. Segítségünkkel a lehető legkisebb összegért megszerezheti a látogatókat, köszönhetően Google Premier Partneri státuszunknak és 15 éves gyakorlatunknak.

*Facebook | A Facebook hirdetéseket a csomag nem tartalmazza. Amennyiben csak a Facebook-on szeretne hirdetni a Facebook csomagunkat ajánljuk Önnek. https://hirdetespartner.hu/facebook-hirdetes/
**Kupon | Csak Új Google Ads fiók nyitása és új domain esetén

Menü bezárása