KERESŐOPTIMALIZÁLÁS - SEO

A keresőoptimalizálás az a folyamat, ami által weboldalad vagy webáruházad, a keresőkben minél előbbre kerül a találati listákon az ingyenes találatok között. A sikeresség több összetevőből áll össze, de az alapja egy sikeres honlapnak, ha a annak minden eleme megfelel a Google és a felhasználók igényeinek, röviden hitelesnek tűnik minden szereplőnek. A SEO-t három nagyobb részre tagolhatjuk: 1. Technikai  | 2. Tartalmi | 3. Linkfejlesztési

Minden részterületre, de a teljes komplex folyamatra is tudunk megoldási csomagokat ajánlani. A kezdeti fázisban A SEO fókuszú kulcsszókutatás, a technikai weboldal audit, a lokális keresőoptimalizálási csomagjaink, biztos alapot nyújthatnak a további fejlődésre, de mindezek havidíjas konstrukció keretében is elérhetőek. A linkfejlesztési csomagunk külön is elérhető, illetve a stratégiai tervezés szintjén, a havidíjas csomagunk is tartalmazza.

Kulcsszokutatas-seo

SEO ALAPÚ KULCSSZÓKUTATÁS

nettó 35.000 Ft / alkalom

A SEO fókuszú kulcsszókutatás a keresőoptimalizálás, a profi tartalomfejlesztés, és a linkfejlesztési folyamataink alapja és talán legfontosabb eleme. Akár évekre meghatározhatja a fejlesztési munka irányát. Kétféle elemzésünk (TOP-30 és TOP-60) segítségével, komplex képet kaphatsz weboldalad fontosabb SEO kulcsszavairól és helyezéseiről.

Technikai SEO Keresooptimalizalas

TECHNIKAI SEO WEBOLDAL AUDIT

nettó 49.900 Ft / alkalom

A 60 pontos technikai SEO Audit elemzésünk, lépésről-lépésre feltárja a weboldalad gyenge pontjait. Rámutatunk arra, hogy milyen keresőoptimalizálási problémák miatt gyengébb az oldal organikus/ingyenes helyezése a Google keresési eredményei között. Minden ponthoz elméleti magyarázat és beállítási tippeket is adunk.

local-lokalis-seo-keresooptimalizalas

LOKÁLIS/HELYI KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

nettó 35.000 Ft / alkalom

A lokális/helyi keresőoptimalizálás lényege, hogy azok a felhasználók, akik az adott környéken keresnek egy szolgáltatást vagy terméket, könnyebben megtalálják vállalkozásodat. Olyan konkrét releváns érdeklődőket szerezhetsz, akik nagy valószínűséggel be is fognak térni üzletedbe. A lokális online marketing több eszközből áll, egy komplett rendszert képez.

linkepites-seo-keresooptimalizalas

LINKÉPÍTÉS | PRÉMIUM LINKÉPÍTÉS

nettó 40.000 Ft-tól

A linképítés a OFF-site keresőoptimalizálás egyik legfontosabb eleme. A inképítés olyan tevékenység, amikor megpróbálunk a weboldalunkra minél több és erősebb külső hivatkozást (backlink-visszamutató link) szerezni. A linképítés ereje a minőségi és releváns, hasonló témakörű oldalakról érkező hivatkozásoknál mutatkozik meg igazán.

Havidíjas Keresőoptimalizálás

havidijas-keresooptimalizalas-seo

HAVIDÍJAS KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

nettó 50.000 Ft /hó-tól

A havidíjas keresőoptimalizálás elsősorban az egységes stratégia kialakításában valamint a következetességen, ellenőrizhetőségen alapszik. Előfordul, hogy valakinek csak egy-egy részfeladat megoldására van szüksége, viszont a havidíjas SEO az egyik leggyakoribb forma, amivel tartósan növelhetjük weboldalunk látogatóinak a számát. A keresőoptimalizálás általában 6-18 hónapig tartó folyamat, de valójában sohasem ér véget, hiszen a versenytársaid is folyamatosan “csiszolgatják” weboldaluk/webáruházuk SEO-ját. Átlátható tevékenységek sorozatában, lépésről-lépésre kell megoldani a már meglévő, és a jövőben felmerülő új problémákat is.

Havidíjas ajánlatunkban minden részterületre kitérünk és szisztematikusan kezdjük el felépíteni a sikerhez vezető utat, illetve az első 3 ingyenes találati helyhez vezető lépcsőfokokat. Nem árulunk zsákbamacskát! Itt bizony a legtöbb esetben hozzá kell majd nyúlni a weboldalhoz, át kell alakítani egyes részeket, új aloldalakat kell készíteni, szövegeket kell írni, elemezni, monitorozni, mérni kell az eredményeket.

A Google TOP 3 Ingyenes találatai között szeretnél lenni? Keress minket bátran!

További részletek a keresőoptimalizálásról:

A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, azaz SEO) a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítását jelenti “organikus” avagy nem fizetett keresési eredményekben. Általánosságban minél előbb, azaz jobban rangsorolva a találati oldalon és többször jelenik meg egy oldal a találati listában, annál több látogatást szerez a kereső használóitól. A SEO különböző területeket célozhat meg, mint például a képkeresés, videókeresés, helyi keresés vagy tudományos keresés, újságcikk-keresés avagy iparág-specifikus keresés. A SEO figyelembe veszi a keresőmotorok működését, az emberek keresési hajlamát, a keresési szavakat vagy kulcsszavakat, a célközönség preferált keresőit.

Egy weblap optimalizálása állhat a tartalmának szerkesztéséből és a HTML-kódjának szerkesztéséből, a kulcsszó relevanciájának növelése és az indexelés megkönnyítése érdekében. A SEO-s rövidítés a keresőoptimalizálókra (angolul search engine optimizers) is vonatkozhat, akik a keresőoptimalizálást elvégzik. A keresőoptimalizálók a SEO-t  külön projektként, vagy egy marketingkampány részeként is szolgáltathatják. A SEO taktikák a weblap fejlesztésébe és dizájnolásába is beépíthetők. A keresőbarát kifejezés az olyan CMS-ekre, weboldalakra, menükre, képekre, videókra, online boltokra használható, amelyeken elvégezték a keresőoptimalizálás folyamatát.

Több vevőt/érdeklődőt szerezhetsz magadnak: A Google ingyenes találatai ma már kihagyhatatlan lehetőség az online marketing tevékenység során. Az ingyenes találatok segítségével olyan internetezőknek jelenhet meg a weboldalad, akik még általában az érdeklődési fázisban vannak, de könnyen lehet őket vásárlókká konvertálni. Az felhasználók nagyrésze egyáltalán nem kattint a fizetett hirdetésekre és csak az ingyenes találatokra támaszkodik a döntéshozatala során. Több éves tapasztalatunk során, pontosan tudjuk melyek azok a kulcsszavak és technikák, amely folyamatos organikus növekedést biztosít weboldaladnak. A megfelelő helyen és időben: Vevőid most is jelen vannak a Google rendszerében, és érdeklődőek a termékeddel vagy szolgáltatásoddal kapcsolatban. Vajon megtalálják? Vagy inkább az egyik versenytársának a ingyenes hivatkozását választják?

Kulcsszókutatás TOP30 elemzés ára: nettó 35.000 Ft /alkalom
Kulcsszókutatás TOP60 elemzés ára: nettó 65.000 Ft /alkalom
Technikai SEO Keresőoptimalizálási Elemzésünk ára: nettó 49.900 Ft /alkalom
Lokális/Helyi Keresőoptimalizálás elemzés ára: nettó 35.000 Ft /alkalom
Linképítés / Prémium Linképítés ára: nettó 40.000 Ft-tól
Havidíjas Keresőoptimalizálás ára: nettó 50.000 Ft-tól

Valós Vélemények Rólunk:

Váczi Orsolya
Váczi Orsolya
doktormarket.hu | Ügyvezető
Tovább olvasom
"Gyors, szakszerű kommunikáció, online piaccal kapcsolatos széleskörű szakértelem és tanácsok, amik jellemzik a Céget! Nincs „misztifikálás”, ami nekem nagy segítség, hiszen nem vagyok szakértő az Ads hirdetések terén, adatelemzésben. Így nekem nagyon megnyugtató, hogy a  kérdésemre olyan válaszokat kaptam, amit értelmezni is tudtam."
H.né Gulyás Georgina
H.né Gulyás Georgina
asvanyok.com | Tulajdonos
Tovább olvasom
„A Hirdetéspartner segítsége és szakmai tudása nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy webáruházam jobb és sikeresebb legyen. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hisz áldozatos munkájuk hatása már az első perctől fogva pozitív hatással volt a vállalkozásomra”
Perger Péter
Perger Péter
netpincer.hu | Ügyvezető
Tovább olvasom
"Az indulástól kezdve együtt dolgozunk a HirdetésPartner (Klikkmánia) csapatával, akik komoly részt vállaltak a sikeres hazai és külföldi terjeszkedésünkben. A nap 24 órájában számíthatunk innovatív és támogató segítségükre legyen szó online marketing tanácsadásról vagy Google Ads kampánykezelésről."
Horváth Krisztián
cegespolo.eu | Ügyvezető
Tovább olvasom
"Ügyfélbarát rugalmas hozzáállás jellemzi a HirdetésPartner csapatot. Minden kérésünkre gyorsan, rugalmasan reagálnak. A kampányok hatékonyan teszik a dolgukat. Folyamatosan megbízható, stabil a szolgáltatás minősége! Profi ügynökség!"
Nyíri Sándorné
nyir-co-klima.hu | Tulajdonos
Tovább olvasom
"Az előző AdWords partnerünkkel nem voltunk megelégedve, nagyon örülünk, hogy megtaláltuk a HirdetésPartner- t, és váltottunk. A hozzáállásuk, segítőkészségük, kreatívitásuk maximális. Nagyon jó ötleteik vannak, gyorsan és maximális szaktudással megvalósítják amit kérünk. Mindenkinek tudom ajánlani."
Kuti István
Kuti István
szekhely.com | Ügyvezető
Tovább olvasom
"A HirdetésPartner csapatban az tetszik a legjobban, hogy csak a legelején kellett foglalkoznom az egésszel, amikor le kellett írnom a feladatot. Azóta az összes tevékenység, amit csinálok az az, hogy megállapítom, hogy a forgalmam szépen növekszik, kifizetem a havi számlát. (Kevés számla van, amit ilyen jóleső érzéssel fizetek ki.) Nem hittem, hogy ilyen tartós lesz a kapcsolatunk.
Egressi Attila
Egressi Attila
hillvital.hu | Kereskedelmi vezető
Tovább olvasom
"A Hirdetés Partner (Klikkmánia Kft.) az elmúlt 8 hónapban gyökeres változást hozott a HillVital számára. Elmondhatom, hogy Magyarország egyik legjobb csapatával dolgozhatunk együtt, amely szaktudásával, rugalmas hozzáállásával hamar bebizonyította, hogy jó döntést hoztunk, mikor őket választottuk!"
Kellner Tamás
haztartasikisgepek.hu | Tulajdonos
Tovább olvasom
"Kiscégként kértem a segítségüket minimális költségkerettel, meglepődtem mert szóba álltak velem. Nemcsak szóba álltak, hanem hasznos tanácsokkal láttak el a hirdetésekkel kapcsolatban. A szakszerű segítségük eredménye: az organikus Google találatok 18%-al emelkedett 60 nap alatt, Facebook kedvelőink száma hatszorosára emelkedett 1 hónap alatt… A számok nem hazudnak. Minden más csak duma!"
Császár Nelli
Császár Nelli
fittifetti.hu | Webshop vezető
Tovább olvasom
"Már a kezdeti kapcsolatfelvétel során szimpatikus volt számomra a széleskörű információ megosztás. Együttműködésünket folyamatosan támogatja a speciális szakmai tanácsadás, a kreatív anyagokra vonatkozó javaslattétel, őszinte véleményezés. A leginkább fontosnak tartom, hogy nem a profit, hanem az ügyfél elégedettség a motivációjuk!"
Toronyi Márk
Toronyi Márk
mobilgumis-budapest.hu
Tovább olvasom
"Csapatukkal való együttműködés a várakozásokon felüli. Mindig szívélyes és segítőkész iroda, a legapróbb részletekkel való foglalkozás erejéig. A megbeszéltek határidőre való elvégzése is kifogástalan. Egyéni igényekhez fűződő javaslatokkal láttak el mindig. Bízom a további sikeres együttműködésben. "
Kelemen Zoltánné
Kelemen Zoltánné
lovas-bolt.hu | Cégvezető
Tovább olvasom
"Mindenhez nem érthetünk, így több céget felkerestünk, hogyan tehetnénk sikeresebbé webáruházunkat. Mind árban, mind segítőkészségben kimagasló szolgáltatást kaptunk. Bátran ajánljuk mindenkinek, legyen akár kezdő vagy haladó online kereskedő."
Előző
Következő

Válassz minket, mert:

Google-hirdetesek-Megbizhatosag

MEGBÍZHATÓSÁG

Hivatalos Google Partnerek vagyunk. Így a minőség garantált!

Google-hirdetesek-Atlathatosag

ÁTLÁTHATÓSÁG

Állandó heti riportokat küldünk a hirdetések teljesítményéről

Google-hirdetesek-Rugalmassag

RUGALMASSÁG

Csak azért a szolgáltatásért fizetsz amit valóban használsz

google-hirdetesek-miert-valasszon-minket
Google-hirdetesek-Tapasztalat

TAPASZTALAT

15 év SEO és 15 év értékesítési tapasztalattal dolgozunk

Google-hirdetesek-Teljesitmeny

TELJESÍTMÉNY

Mi konverziókban és eredményességben gondolkozunk

Google-hirdetesek-Garancia

GARANCIA

100% Minőségi garanciánk magáért beszél*

Főbb induló SEO csomagjaink

Kulcsszókutatás TOP 30

35.000 Ft egyszeri | nettó
  • 30 Legfontosabb kulcsszó max. 2 fő témakörben

Kulcsszókutatás TOP 60

65.000 Ft egyszeri | nettó
  • 60 Legfontosabb kulcsszó max. 4 fő témakörben +LSI +FAQ

Technikai SEO Audit

49.900 Ft egyszeri | nettó
  • A 60 pontos technikai SEO Audit weboldal elemzés
Menü bezárása