KERESŐOPTIMALIZÁLÁS - SEO

A keresőoptimalizálás az a folyamat, ami által weboldalad vagy webáruházad, a keresőkben minél előbbre kerül a találati listákon az ingyenes találatok között. A sikeresség több összetevőből áll össze, de az alapja egy sikeres honlapnak, ha a annak minden eleme megfelel a Google és a felhasználók igényeinek, röviden hitelesnek tűnik minden szereplőnek. A SEO-t három nagyobb részre tagolhatjuk: 1. Technikai  | 2. Tartalmi | 3. Linkfejlesztési

Minden részterületre, de a teljes komplex folyamatra is tudunk megoldási csomagokat ajánlani. A kezdeti fázisban A SEO fókuszú kulcsszókutatás, a technikai weboldal audit, a lokális keresőoptimalizálási csomagjaink, biztos alapot nyújthatnak a további fejlődésre, de mindezek havidíjas konstrukció keretében is elérhetőek. A linkfejlesztési csomagunk külön is elérhető, illetve a stratégiai tervezés szintjén, a havidíjas csomagunk is tartalmazza.

Kulcsszokutatas-seo

SEO ALAPÚ KULCSSZÓKUTATÁS

nettó 45.000 Ft / alkalom

A SEO fókuszú kulcsszókutatás a keresőoptimalizálás, a profi tartalomfejlesztés, és a linkfejlesztési folyamataink alapja és talán legfontosabb eleme. Akár évekre meghatározhatja a fejlesztési munka irányát. Kétféle elemzésünk (TOP-30 és TOP-60) segítségével, komplex képet kaphatsz weboldalad fontosabb SEO kulcsszavairól és helyezéseiről.

Technikai SEO Keresooptimalizalas

TECHNIKAI SEO WEBOLDAL AUDIT

nettó 55.000 Ft / alkalom

A 60 pontos technikai SEO Audit elemzésünk, lépésről-lépésre feltárja a weboldalad gyenge pontjait. Rámutatunk arra, hogy milyen keresőoptimalizálási problémák miatt gyengébb az oldal organikus/ingyenes helyezése a Google keresési eredményei között. Minden ponthoz elméleti magyarázat és beállítási tippeket is adunk.

local-lokalis-seo-keresooptimalizalas

LOKÁLIS/HELYI KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

nettó 45.000 Ft / alkalom

A lokális/helyi keresőoptimalizálás lényege, hogy azok a felhasználók, akik az adott környéken keresnek egy szolgáltatást vagy terméket, könnyebben megtalálják vállalkozásodat. Olyan konkrét releváns érdeklődőket szerezhetsz, akik nagy valószínűséggel be is fognak térni üzletedbe. A lokális online marketing több eszközből áll, egy komplett rendszert képez.

linkepites-seo-keresooptimalizalas

LINKÉPÍTÉS | PRÉMIUM LINKÉPÍTÉS

nettó 60.000 Ft-tól

A linképítés a OFF-site keresőoptimalizálás egyik legfontosabb eleme. A inképítés olyan tevékenység, amikor megpróbálunk a weboldalunkra minél több és erősebb külső hivatkozást (backlink-visszamutató link) szerezni. A linképítés ereje a minőségi és releváns, hasonló témakörű oldalakról érkező hivatkozásoknál mutatkozik meg igazán.

Havidíjas Keresőoptimalizálás

havidijas-keresooptimalizalas-seo

HAVIDÍJAS KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

nettó 80.000 Ft /hó-tól

A havidíjas keresőoptimalizálás elsősorban az egységes stratégia kialakításában valamint a következetességen, ellenőrizhetőségen alapszik. Előfordul, hogy valakinek csak egy-egy részfeladat megoldására van szüksége, viszont a havidíjas SEO az egyik leggyakoribb forma, amivel tartósan növelhetjük weboldalunk látogatóinak a számát. A keresőoptimalizálás általában 6-18 hónapig tartó folyamat, de valójában sohasem ér véget, hiszen a versenytársaid is folyamatosan „csiszolgatják” weboldaluk/webáruházuk SEO-ját. Átlátható tevékenységek sorozatában, lépésről-lépésre kell megoldani a már meglévő, és a jövőben felmerülő új problémákat is.

Havidíjas ajánlatunkban minden részterületre kitérünk és szisztematikusan kezdjük el felépíteni a sikerhez vezető utat, illetve az első 3 ingyenes találati helyhez vezető lépcsőfokokat. Nem árulunk zsákbamacskát! Itt bizony a legtöbb esetben hozzá kell majd nyúlni a weboldalhoz, át kell alakítani egyes részeket, új aloldalakat kell készíteni, szövegeket kell írni, elemezni, monitorozni, mérni kell az eredményeket.

A Google TOP 3 Ingyenes találatai között szeretnél lenni? Keress minket bátran!

További részletek a keresőoptimalizálásról:

A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, azaz SEO) a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítását jelenti „organikus” avagy nem fizetett keresési eredményekben. Általánosságban minél előbb, azaz jobban rangsorolva a találati oldalon és többször jelenik meg egy oldal a találati listában, annál több látogatást szerez a kereső használóitól. A SEO különböző területeket célozhat meg, mint például a képkeresés, videókeresés, helyi keresés vagy tudományos keresés, újságcikk-keresés avagy iparág-specifikus keresés. A SEO figyelembe veszi a keresőmotorok működését, az emberek keresési hajlamát, a keresési szavakat vagy kulcsszavakat, a célközönség preferált keresőit.

Egy weblap optimalizálása állhat a tartalmának szerkesztéséből és a HTML-kódjának szerkesztéséből, a kulcsszó relevanciájának növelése és az indexelés megkönnyítése érdekében. A SEO-s rövidítés a keresőoptimalizálókra (angolul search engine optimizers) is vonatkozhat, akik a keresőoptimalizálást elvégzik. A keresőoptimalizálók a SEO-t  külön projektként, vagy egy marketingkampány részeként is szolgáltathatják. A SEO taktikák a weblap fejlesztésébe és dizájnolásába is beépíthetők. A keresőbarát kifejezés az olyan CMS-ekre, weboldalakra, menükre, képekre, videókra, online boltokra használható, amelyeken elvégezték a keresőoptimalizálás folyamatát.

Több vevőt/érdeklődőt szerezhetsz magadnak: A Google ingyenes találatai ma már kihagyhatatlan lehetőség az online marketing tevékenység során. Az ingyenes találatok segítségével olyan internetezőknek jelenhet meg a weboldalad, akik még általában az érdeklődési fázisban vannak, de könnyen lehet őket vásárlókká konvertálni. Az felhasználók nagyrésze egyáltalán nem kattint a fizetett hirdetésekre és csak az ingyenes találatokra támaszkodik a döntéshozatala során. Több éves tapasztalatunk során, pontosan tudjuk melyek azok a kulcsszavak és technikák, amely folyamatos organikus növekedést biztosít weboldaladnak. A megfelelő helyen és időben: Vevőid most is jelen vannak a Google rendszerében, és érdeklődőek a termékeddel vagy szolgáltatásoddal kapcsolatban. Vajon megtalálják? Vagy inkább az egyik versenytársának a ingyenes hivatkozását választják?

Kulcsszókutatás TOP30 elemzés ára: nettó 45.000 Ft /alkalom
Kulcsszókutatás TOP60 elemzés ára: nettó 75.000 Ft /alkalom
Technikai SEO Keresőoptimalizálási Elemzésünk ára: nettó 55.000 Ft /alkalom
Lokális/Helyi Keresőoptimalizálás elemzés ára: nettó 45.000 Ft /alkalom
Linképítés / Prémium Linképítés ára: nettó 60.000 Ft-tól
Havidíjas Keresőoptimalizálás ára: nettó 80.000 Ft-tól

Főbb induló SEO csomagjaink

Kulcsszókutatás TOP 30

45.000 Ft egyszeri | nettó
  • 30 Legfontosabb kulcsszó max. 2 fő témakörben

Kulcsszókutatás TOP 60

75.000 Ft egyszeri | nettó
  • 60 Legfontosabb kulcsszó max. 4 fő témakörben +LSI +FAQ

Technikai SEO Audit

55.000 Ft egyszeri | nettó
  • A 60 pontos technikai SEO Audit weboldal elemzés
SEO ALAP
Menü bezárása